Blog

5 companii importante din județul Mureș sponsorizează conferința de parenting ce va avea loc pe 25 octombrie, ”Echilibru și armonie când avem copii?”

AZOMUREȘ – cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România

Azomures_Logo

Azomureș Tîrgu-Mureș susține prin programele sale de responsabilitate socială comunitatea din municipiul reședință de județ, implicându-se în activități sportive, culturale și educative.

Azomureș este cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, cu o tradiție de peste 50 de ani în domeniu.

Combinatul din Tîrgu-Mureș este, în acest moment, unul dintre cei mai importanți furnizori de fertilizanți minerali pentru agricultura românească și vine în sprijinul fermierilor români cu produse de calitate: Azotat de Amoniu, Uree, Nitrocalcar și gama de îngrășăminte complexe de tip NPK.

Azomureș își desfășoară activitatea pe o platformă de aproximativ 100 de hectare situată la ieșirea din Tîrgu-Mureș, în direcția Cluj Napoca. Activitatea continuă a fabricilor de pe platformă este asigurată de aproximativ 2.700 de oameni, care contribuie zilnic la succesul companiei.

 

DONA IMPEX – brutărie și restaurant

Dona Impex are grijă de copilașii și de mămicile din Tîrgu-Mureș, oferindu-le produse de panificație gustoase și sănătoase.

Dona Impex a fost înfiinţată în anul 1992, având trei asociați frați. Activitatea a început pas cu pas, iar în 1999 au început primele investiţii pentru construirea brutăriei. La începutul anului 2000 a fost prima livrare de pâine, pe atunci 250 de unităţi, Dacă debutul a fost cu trei angajaţi în producţie, iar livrarea era făcută de asociaţi, în scurt timp s-a ajuns la nouă angajaţi. Pe parcursul anilor, s-a investit în utilaje, cuptoare, maşini, ajungând ca produsele Dona să fie prezente pe masa câtorva mii de oameni.

În 2010, s-a început un nou ciclu investiţional. Astfel, s-au deschis punctele de patiserie caldă, situate în Tîrgu-Mureş, Reghin şi Topliţa. În toate aceste puncte, produsele sunt fabricate zilnic, oferindu-le clienţilor o gamă variată.

În 2012, au continuat investițiile prin deschiderea restaurantului DONA, aflat în centru oraşului Tîrgu-Mureş. Restaurantul le oferă clienţilor un meniu diversificat de preparate culinare, atât din bucătăria tradiţională, cât şi din cea internaţională.

 

PGC SECURITY EXPERT – Experiența noastră garanția siguranței dumneavoastră

protguard_EXPERT

PGC Security Expert a fost înfiinţată în anul 2007 (este parte a grupului de firme Protguard ), având ca obiect de activitate : şcolarizare agenţi pază şi consultanţă de securitate.

Datorită solicitărilor tot mai dese, activitatea s-a extins şi în domeniile auditului de securitate privată, evaluarea sistemelor de pază existente, manageriat în domeniul securităţii private, iar mai nou, conform cerinţelor legale ( legea 333/2003 ) şi servicii de analize de risc la securitatea fizică (evaluare de risc).

Oferim servicii profesionale și personalizate pentru fiecare client. Serviciul de consultanță vine în întâmpinarea nevoilor actualilor și viitorilor noștri clienți în orice situație specifică de securitate.

Echipa este formată din profesionişti în domeniu, cu o experienţă în sectorul privat acumulată încă din anul 1992. Specialiștii companiei PGC Security Expert stau la dispoziţia clienţilor 24 de ore din 24.

AESCULAP – produse farmaceutice și medicamentoase

sigla_Aesculap

AesculapProd continuă tradiţiile “Laboratorului Galenic”, înfiinţat în 1976, cu o vastă experienţă în fabricarea produselor farmaceutice solide şi a unor produse medicamentoase pe bază de plante. Odată cu privatizarea firmei, în aprilie 1999, a început reorganizarea, modernizarea şi rentabilizarea în vederea alinierii la normele internaţionale.

Începând cu anul 2004, întreaga activitate de producţie s-a orientat către gama suplimenţilor alimentari, care conţin un spectru larg de vitamine şi minerale esenţiale, precum şi alte substanţe nutritive importante: lactoferina, luteina, imunoglobuline din colostru, silimarina, glucozamină, condroitin.

Utilizarea în terapie a acestor produse are la bază o temeinică fundamentare ştiinţifică, fiind rodul eforturilor specialiştilor firmei cu cercetătorii Facultăţii de Farmacie a UMF Tîrgu-Mureş. Activitatea de producţie şi în cadrul laboratorului este realizată de către farmacişti, chimişti si biochimişti bine instruiţi, cu experienţă în domeniu, care formează o echipă tânără şi dinamică, caracterizată prin: perseverenţă, responsabilitate și profesionalism.

 

Natürlich – mobilier și decorațiuni, magazinul “nemțesc” cu suflet românesc

logo_naturlich

Brand-ul care susține www.parenting.topday.ro comercializează mobilă pentru bebeluși și copii, fiecare piesă fiind practică și comodă pentru cei mici.

Natürlich s-a dezvoltat din nevoia de produse şi decoraţiuni existentă în piață, la un raport calitate-preţ foarte bun şi cu o prezență comercială superioară.

Ideea de „magazin nemţesc cu suflet românesc” a prins contur, iar în momentul de față există o reţea de 10 magazine în oraşele principale din Ardeal şi în ţară.

Conceptul Natürlich este unic în piaţa românească, cuprinzând produse medium şi premium de o calitate excepţională la un preţ corect. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu venituri mai mici, compania a dezvoltat şi conceptul Happrix cu produse Do It Yourself, accesibile pentru mai multe segmente de cumpărători.

Gama de produse prezentă în showroom-urile Natürlich este foarte largă, făcând din experienţa de cumpărare de tip one shop stop o alegere perfectă şi completă. Există toate tipurile de mobilier: de la dormitoare, camere de zi, sufragerii, bucătării standard, bucătării la comandă, canapele şi colțare (tapiserie), camere de copii şi tineret, mobilier birou, etc.

Alte detalii despre sponsori, găsiți aici: http://ceainariamamicilor.ro/local-type/sponsori/

Lasă un Răspuns

© topDAY 2012